Createur de Saveurs

В работилница предлага едно сладостстрастно приключение от ръчно направени и прясно изпечени кроасани със 100% френско масло, френски макарони, еклери, тарталети, торти и бисквити.

Нашата работилница ще направи за вас и по ваш вкус това, от което се нуждаете – кетъринг за фирмени събития, за рожден ден, парти или просто за лично удоволствие. 

Майстори пекари и сладкари с много ентусиазъм и страст извайват всеки един продукт по оригинални френски рецепти, с истински съставки, без оцветители и консерванти. 

Пътят до щанда е само няколко метра и вие веднага може да се насладите на автентичния френски вкус и да настръхнете от удоволствие!

Може да надникнете в нашата работилница и да усетите професионализма и любовта, с която майсторите работят и оставят отпечатък от своите знания, умения и любов.

В нашия малък, но уютен шоу рум, ще ви посрещнат приятелски истински професионалисти, които ще разкрият пред вас тайната на уникалния френски вкус, ще ви насочат според вашите вкусове и предпочитания да направите най-правилния избор, да експериментирате и да се наслаждавате на нови неща. В работилница предлага уникално преживяване – вижте как се прави, опитайте на място и персонализирайте своя избор. Свържете се с нас и нека заедно създадем незабравими преживявания. 

Телефон: +359887491573


КЕТЪРИНГ

От малки бизнес срещи до големи фирмени партита и лични празници В работилница ще измайстори за вашите гости ръчно направени и уникално вкусни солености и сладости, по традиционни френски рецепти, поднесени със стил и много специално отношение към Вас.

Кроасандвичи с френско масло и различни съставки, сладки и соленки и разнообразие от сладкиши – истинско сладостстрастно приключение. На всеки продукт можем да изрисуваме вашето фирмено лого или корпоративна идентичност. Свържете се с нас, за да създадем заедно вашата кетърингова кутия.

Кроасандвичи

Салдки и соленки

Сладкиши

СЛАДОСТРАДОСТИ

В работилница предлага индивидуални решения за всякакви поводи или просто за лично удоволствие. Всеки един продукт може да бъде изрисуван с персонално послание според вашите нужди и предпочитания. Торти, макарони, еклери, тарталети, сладкиши и още много сладострадости. Обадете ни се и заедно ще сътворим едно незабравимо изживяване.

Индивидуални торти

7
image00014-copy
image00029
image00027

В работилница ще направи по ваша поръчка и по ваше желание неповторима торта, много различна от всичко, което сте опитвали. Тайната е в съставките, майсторлъка на нашите сладкари и в страстта, с която извайват сладките изкушения. Ред Велвет или Блек Велвет, украсени с макарони и други натурални декорации, с изрисуван надпис пожелание или името на любимия човек. Ако мечтаете за друго, споделете го с нас! Обадете ни се, за да сътворим заедно Вашата торта.

Френски макарони

Цветна палитра от вкусове и емоции! Шоколад, лимон, ванилия, шамфъстък, ягода, дъвка, различни пълнежи и комбинации. Автентичен френски вкус, ръчно изработени, гладки отвън, нежни и меки отвътре. Всеки макарон може да бъде специално изрисуван, с което със сигурност ще се изненадате и изненадате. В красивите специални кутии те се превръщат в желан подарък от изящна наслада за всички сетива. Обадете ни се, за да направим заедно Вашия френски макарон.

Еклери

Чували ли сте, че еклерите са новите макарони. Този пухкав френски десерт вдъхновява и се превръща в сладкарски шедьовър. В работилница твори истински произведения на изкуството с плодови глазури и пълнежи, различни видове шоколад, ванилия, шамфъстък, карамел, с оригинални декорации и комбинация от вкусове. Свържете се с нас, за да откриете Вашите еклери и да си доставите истинско удоволствие.

ПИТКИ

Ръчно направени и прясно изпечени питки за вашите празници – кръщенета, сватби, прощъпулници. Свържете се с нас и нека заедно създадем незабравими преживявания!Телефон за поръчки: 0887491573.

Copyright @ All Rights Reserved